a

Şampiyon Formalite Maçında da ŞAMPİYON

Ekibimiz Sultangazispor, şampiyon olarak tamamlamayı garantilediği Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 11’nci gruptaki son müsabakasında Altınova Belediyespor’la kendi sahasında karşılaştı.

Maç öncesi kamp çalışmalarını Karabulut Saya sahipleri Ömer ve Adem Karabulut kardeşlerin Başakşehir Belediyesi Sular Vadisi Sosyal Tesislerinde sponsor olduğu kahvaltı ile bitiren şampiyon ekibimiz, maç saatinden önce 2015-2016 sezonunun son maçı için Cebesi Spor Kompleksine geldi.

sultangazispor-altınovaspor

TRİBÜN ŞOW

Maçın başlama düdüğünden önce Cebeci Arena tribünlerini dolduran binlerce taraftar ellerine aldıkları mavi ve kırmızı renkteki kartonlarla görsel bir seyir izletirken, tribüne halatlar yardımıyla ve ağla çekilen kupa görseli, Sultangazispor taraftarının 3.lige hazır olduğunun kanıtıydı.

sultangazispor-altınovaspor

ERDOĞAN HOCA KOCAELİSPOR’UN PEŞİNDE

Takımın teknik hocası Erdoğan Eryılmaz’ın Play-OFF maçında rakibimiz olan Kocaelispor’un Ergene Velimeşe sporla oynadığı maçı izlemek için Tekirdağ’a gitmesi nedeniyle, ekibimiz yardımcı hocaların yönetiminde ve kısmi rotasyonla sahaya çıktı.

KANATLAR İYİ ÇALIŞTI

Maçın ilk 20 dakikası denk bir mücadeleye sahne olurken, özellikle kanatlardan Recep ve Ali’nin getirdiği etkili toplar, rakip defansa zor anlar yaşattı.

HARUN ve KRAL SERDAL AFFETMEDİ

Maçın 25’inci dakikasında Harun Akyel’in ceza alanı içerisinde buluştuğu topa Altınova fileleriyle buluşturmasıyla 1-0 öne geçen şampiyon ekibimiz, golden sadece 2 dakika sonra Serdal Öz’ün ayağından 2’nci gole imza attı ve bir anda 2-0 öne geçti.

RAKİP MAÇI BIRAKMADI

Gollerden sonra oyunu bir süre rolantiye alan takımımıza Altınova 42 ve 45’nci dakikalarda cevap vererek ilk yarı skorunu belirledi ve ilk yarı 2-2 berabere bitti.

sultangazispor-altınovaspora_DSC5635

GERİYE DÜŞÜNCE, YILDIZLAR DEVREYE GİRDİ

İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan futbolcularımız uzun bir süre oyunu rakip alana yıkmasına rağmen Altınova’nın serbest vuruştan gelen golüne engel olmadılar. 76’ncı dakikada gelen golden sonra öne geçen Altınova bir ara tehlikeli ataklarla kalemizi yokladıysa da, şampiyon ekibimizin yıldız ayakları çabuk toparlandı ve pas yüzdesini arttırarak rakip kaleye yüklenmeye başladılar.

CEBECİ ARENADA YENİLMEZLİK SERİSİ DEVAM ETTİ

84’ncü dakikada Enes Bilgiç’in harika golüyle durumu eşitleyen şampiyon ekibimiz maçın uzatma dakikalarında bir gol daha buldu ve kendi sahasında 3 yıldır devam eden, yenilmezlik serisini sürdürdü.

BİTİŞ DÜDÜĞÜYLE GELEN COŞKU

Maçın bitiş düdüğünden sonra sahaya inen kulüp yöneticileri ve taraftarlar stadyum kolonlarından verilen müzik eşliğinde halay çekerek coşkularını paylaştılar. Futbolcularla ve yöneticilerle hatıra fotoğrafı çektiren taraftarların bazıları bu isimlerle öz çekim yaptılar.

sultangazispor-altınovaspor1

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

KAS-DER Sultangazi’den Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.