a

Sultangazisporumuza “Terörist” Muamelesi

Sultangazi 2008 yılında ilçe oldu. Adında “Gazi” olmasından dolayı da özellikle Sultangazispor deplasmanda terörist muamelesi görüyor. Bunun son örneğini de bugün Gaziosmanpaşa Stadı’nda oynanan 500 Evlerspor karşılaşmasında yaşadık.

500 Evler taraftarlarından biri Kaptan Kemal Emre Bozoğlu’na ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Bu gelişmeden sonra tribünler bir anda karıştı. Güvenliği sağlamakla görevli olan emniyet güçleri, 500 Evler taraftarını tribünden uzaklaştırmak yerine Sultangazisporlu yöneticilerin bulunduğu protokol tribününe yöneldi. Sultangazispor Kulübü Başkan Yardımcısı Osman Derdiyok’u gözaltına almak isteyen polise, yöneticiler ve taraftarlar izin vermedi.

 

Sultangazispor Yöneticilerine saldıran polis, taraftara da biber gazı ile müdahalede bulundu.Polisin uyguladığı çifte standarda tepki gösteren Sultangazisporlu taraftarlar “Biz terörist miyiz?” diyerek tepkilerini gösterdiler.

Neredeyse her deplasmanda yaşanan bir sorun.Sırf adında “Gazi” olduğu için Sultangazispor düşmanca bir muamele ile karşı karşıya kalıyor.

sultangazispor-500 evlersporIMG_2889 sultangazispor-500 evlersporIMG_2891 sultangazispor-500 evlersporIMG_2892 sultangazispor-500 evlersporIMG_2899 sultangazispor-500 evlersporIMG_2900 sultangazispor-500 evlersporIMG_2901

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de duvarı delip hırsızlık yaptılar!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.