a

Poyrazların Acı Günü

Sultangazili işadamlarından Poyraz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil Poyraz'ın amcası Cevdet Poyraz hayata gözlerini kapadı. İç kanama nedeniyle hayatını kaybeden merhum Cevdet Poyraz'ın cenazesine Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Akpınar, Güneydın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günaydın, Ak Parti ve CHP'li meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Bugün öğlen namazına müteakip 50 Yıl. Mahallesi Aksa Camii'nde kılanan cenaze namazının ardından Malkoçoğlu Mahallesi Mescid-i Selam Mezarlığında toprağa verilen merhum Cevdet Poyraz'ı son yolculuğunda ailesi, akarabaları ve sevenleri yalnız bırakmadı. İş ve sanat dünyasının katıldığı cenazede Cevdet Poyraz'ın 11 yaşındaki oğlu İsmail Poyraz'ın babasına son bakışı da yürekleri dağladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ercan Karabayır'ın da akrabası olan merhum Cevdet Poyraz için Aksa Camii'nde taziyelerin kabul edileceği bildirildi…. 

Tüm Yorumlar (2)
  • recep sertdemir
    11 yıl önce
    0 0

    arkadaşım, dostum,kardeşim cevdet seni unutmayacağım.allahtan rahmet diliyor yakınlarına ve ailesine sabır diliyorum.

  • Mustafa CAN
    11 yıl önce
    0 0

    Allah sevenlerine sabır versin.Mekanı cennet olsun.Çok sevdiğim bir ağabeyimizdi.Çok üzüldük.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Saadet Partisi Gazetecileri Unutmadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.