a

İsmetpaşa Mahallesi’ne Kaymakamlık Lojmanı ve Polis Karakolu Yapılacak

Sultangazi Belediye Meclisi Nisan ayı 2. Birleşimi 2’inci Meclis Başkanvekili Fatma Elif Doğruyol Şahin başkanlığında gerçekleşti. Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda, 11 maddeyi görüşen meclis, gündem maddelerini görüşüp karara bağladı.

KIRTAY, KILIÇDAROĞLU’NU KINADI

Toplantıda gündem dışı söz alan Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Melike Kırtay Kara, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözleri nedeniyle, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kınadı. Kırtay, “Salı günü CHP Grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Sema Ramazanoğlu’na yönelik tekrarını bile dile getirmekten utandığımız sözleri sarf eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kınıyoruz. Bakan olması veya herhangi bir unvana sahip olması bizim için önemli değil. Burda bir bayana karşı yapılmış, saygısızlık ve ayrımcılık söz konusudur. Bir bayan olarak bu sözleri duymuş, şahit olmuş olmama üzülüyor ve tekrardan Kılıçdaroğlu’nu esefle kınıyorum” dedi.

İSAD-kongreIMG_6519

OLGUN, “KILIÇDAROĞLU’NU BURADA ELEŞTİRMEK KİMSENİN HADDİ DEĞİLDİR”

Melike Kırtay Kara’nın bu açıklamalarına cevap veren CHP Belediye Meclis Üyesi Doğan Olgun,“Genel başkanımız birilerini korumak anlamında o açıklamayı yapmıştır. Burada Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirmek kimsenin haddi değildir.” İfadelerini kullandı.

SULTANGAZİ HALKI HUZURA KAVUŞMAMIŞTIR

Selvi, “Vatandaşlarımızın sorunu devam etmektedir”

Gündemin 5. Maddesinde yer alan “Sultangazi Belediyesi 2015 Mali Yılı Kesin Hesap Cetvelleri” 6. Nolu raporu hakkında söz alan CHP’li Nejdet Selvi, “Belediyemizin 2015 yılı kesin hesabına baktığımızda belediyemizin gider toplamı 197 Milyon 363 Bin 912 TL’dir. Belediyemizin en çok harcamasını 90 Milyon TL olarak yapmıştır. Sonrasında ise Temizlik İşleri Müdürlüğü gelmektedir. Bu harcamaları abartılı ve gerçekçi bulmadığımız gibi, bu kadar harcamaya rağmen ilçemizin sorunları bitmektedir. Sultangazi halkını huzura kavuşturmamıştır. Vatandaşlarımızın birçok sorunu devam etmektedir.” Şeklinde konuştu.

İSAD-kongreIMG_6515

İlhan, “Bunu kabul etmiyoruz”

CHP’li Selvi’nin eleştirilerine cevap veren Ak Parti Grup Başkanvekili Hasan Esat İlhan, “CHP’li üye harcamalarla ilgili somut bir delil bulunmadan, toplantı bir yaklaşımla gerçekçi olmadığı iddiasında bulunmuştur. Bunu kabul edemeyeceğimizi bildirmek istiyoruz.” Dedi.

SULTANGAZİ BELEDİYESİ KAYMAKAMLIK LOJMANI YAPACAK

Sultangazi Belediye Meclisi Nisan ayı 2. Birleşimi toplantısında Fen İşleri Müdürlüğünün “Kaymakamlık Lojmanı” yapılmasına dair teklifi de görüşüldü. Oy birliği ile meclisten geçen gündem maddesine göre İsmetpaşa Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 6795 ada 5 parsel üzerinde Maliye Bakanlığı ve Sultangazi Belediyesi’ne ait arazide Kaymakamlık Lojmanı ve polis karakolu yapılacak.

MECLİS ÜYELERİ İSPANYA VE PORTEKİZ’E GİDECEK

Sultangazi Belediye Meclisi 2016 yılı içerisinde düşünülen İspanya ve Portekiz gezisi de görüşüldü. Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonu ve Hukuk-Plan Bütçe Komisyonu tarafından meclise sunulan önergede, Belediye Meclis üyelerinin ve bürokratlarının belediyecilik ve şehircilik alanındaki gelişmeleri yakından gözlemlemeleri amacıyla yıl içerisinde İspanya ve Portekiz’e gruplar halinde teknik gezi düzenlenmesi talep edildi. Yapılan oylamada gezi talebi kabul edildi.

EMİN HABER VE GÖZLEM GAZETESİ’NDE YER ALAN HABERLER KAYNAK GÖSTERİLSE DAHİ KULLANILAMAZ…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İsmetpaşa Mahallesi’nde Elektrik Kesintisi, Kepenk Kapattırdı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.